CND™ SHELLAC™

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is de originele UV-cured polish die zorgt voor ruin twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat.

Tegenwoordig is SHELLAC™ niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die 'gellak' of 'gelpolish' worden genoemd.

Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND™ SHELLAC™ en bestaan uit een hele andere formule.

 

Want de formule van CND™ SHELLAC, dat is nog steeds het best bewaarde geheim.

Systeem

CND SHELLAC™ is een systeem dat uitsluitend is ontwikkeld om te werken met elkaar. Zo zijn de producten van CND™ die nodig zijn voor het aanbrengen van SHELLAC™ afgestemd op elkaar, wat er mede voor zorgt dat SHELLAC™ kwalitatief een zeer hoogstaand systeem is. Om de professionele kwaliteit te waarborgen dient dan ook het gehele systeem gebruikt te worden.

 

SHELLAC™ wordt altijd aangebracht door een professional die hiervoor een opleiding gevolgd heeft bij CND™.

Veilig

CND SHELLAC™ is in tegenstelling tot vele andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en met CND™ Nourishing remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijderd.

Gecertificeerde salons

CND SHELLAC™ is een professionele behandeling die enkel word aangeboden via de professionele salon. CND™ werkt met gecertificeerde salons zodat u zeker weet dat u de best mogelijke service krijgt. De nagel stylistes in deze salons zijn getraind door CND™, werken met de gehele CND™ range en bieden een ruime keus aan de laatste fashion kleuren van
CND™. Zij dienen regelmatig een zwaar examen af te leggen om hun certificering te kunnen behouden. op deze manier bieden wij u de garantie dat u enkel wordt behandeld door een styliste die getraind is en werkt op het hoogste niveau volgens de CND™ waarden.