VINYLUX™ Weekly Polish

VINYLUX™ Weekley polish is de nagel lakken lijn van CND™. Na het succes van SHELLAC™ op de professionele markt verovert CND™ nu ook de consumenten markt met deze long lasting polish. VINYLUX™ is vergelijkbaar met traditionele nagel lakken maar heeft de kwaliteit van een professioneel product. VINYLUX™ is verkrijgbaar via de salon.

 

Het VINYLUX™ Weekley polish system.

 

Snelle applicatie in twee stappen waarbij de base coat overbodig wordt tegenover de traditionele drie stappen van traditionele nagellak. De VINYLUX™ top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid en hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht. De VINYLUX™ color coat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft een kortere droogtijd dan traditionele nagel lakken. Eenvoudig te verwijderen met CND™ Nourishing Remover voor het beste resultaat. Zo lang mogelijk genieten van je polish, dat is het doel van VINYLUX™! De applicatie is dan ook van groot belang, een schone goed voorbereide nagel is 'key'. Met onderstaande stappen weet je zeker dat ook jij een week lang van je polish kunt genieten.   

Stap 1: Reiniging

Reinig de nagels goed met CND™ Scrubfresh. Bevochtig een wattenschijfje met een beetje Scrubfresh en maak hiermee een 'scrubbende' beweging over de nagelplaat. De vloeistof bevat geen echte scrub deeltjes dus wees gerust, het beschadigt je nagels niet! Vergeet vooral niet onder je nagel schoon te maken en 'scrub' ook even de voorkant mee.

Stap 2: Polish

Breng een dun laagje VINYLUX™ in de gewenste kleur aan. lak al je nagels en begin dan weer van voor af aan met een tweede laagje in de zelfde kleur of een andere kleur. vergeet bij het lakken niet de 'vrije rand' mee te nemen, op deze manier verzegel je namelijk je polish en kun je er extra lang van genieten.

Stap 3: Verzegel

Breng één laagje top coat aan over de gehele nagel en vergeet bij deze stap niet de 'vrije rand' mee te lakken. 8,5 minuut laten drogen en voilà! In 3 snelle simpele stappen ben je voorzien van een prachtige VINYLUX™ polish! Verzorg je polish gedurende de week goed met CND™ SOLAROIL™ en gebruik voor de gehele ervaring de heerlijke CND™ lotions.

Removal

Een nagellak die een week blijft zitten, die is er vast lastig af te krijgen? nee hoor! VINYLUX™ verwijder je eenvoudig met een remover op basis van aceton zoals de Norishing remover van CND™. deze remover verwijdert niet alleen je nagellak maar verzorgt tegelijkertijd je nagels en nagelriemen. De Norishing remover zit namelijk boordevol macadamia olie en vitamine E om je nagels en nagelriemen opnieuw te hydrateren. Gebruik een wattenschrijfje, easy does it!