Verzorging

Naast mooi gelakte nagels zijn verzorgde handen de sleutel voor een classy en vrouwelijke uitstraling. Naast dat uw styliste uw handen verzorgd voorafgaande aan een behandeling, kunt u ook zelf het een en ander doen om uw handen en nagels in top conditie te houden.

CND™ biedt naast haar professionele assortiment ook een aantal consumenten producten aan waarmee u uw handen optimaal kunt verzorgen.

Scentsations

De Scentsations lotions van CND™ zijn een verwennerij voor je handen en lichaam. De lotions zitten boordevol vitamine E en A en Aloë Vera voor een zijdezachte en gehydrateerde huid. Het Scensations assortiment bestaat uit heerlijke geuren, van tropische mango en cocos tot frisse lavendel en jojoba.

SOLAROIL™

Deze award winnende olie van CND™ is bij iedereen geliefd. SOLAROIL™ zorgt ervoor dat de nagels gehydrateerd worden, nagelriemen zijdezacht aanvoelen en de polish langer mooi blijft. Deze olie boordevol natuurlijke ingrediënten is namelijk zo ontwikkeld dat deze ook over SHELLAC™ aangebracht kan worden. SHELLAC™ heeft namelijk een open structuur wat betekend dat wanneer de polish is aangebracht op de nagels, de olie nog steeds door de SHELLAC™ heen de natuurlijke nagel kan voeden. Zo blijven de nagels gevoed en gehydrateerd terwijl u geniet van de mooiste fashion kleuren!

RescueRXx™

Zwakke of beschadigde nagels? CND™ to the rescue! CND™ ontdekt een revolutie in het herstellen van de nagels met de ResqueRXx™ Daily Keratin Treatment. ResqueRXx™ is het eerste product dat de keratine proteine bevat om zwakke nagels te versterken en te herstellen. Daarnaast zorgen de toegevoegde jojoba en zoete amandel olie ervoor dat de nagels en nagelriemen intensief gehydrateerd worden. Aanbrengen is eenvoudig: voor het beste resultaat wordt ResqueRXx™ tweemaal daags gedurende 4 weken lang aangebracht op schone natuurlijke nagels.